Bemutatkozás

Szász Tamás

„Te megálmodod, én megvalósítom.”

A nevem Szász Tamás. Paracord karkötőket, kulcstartókat és egyéb kiegészítőket készítek ejtőernyőzsinórból (Paracord). 

Az én történetem ott kezdődött, amikor egy nagyon jó barátom Csomán János közzétett az interneten egy paracord karkötőről készült fényképet. Nagyon megtetszett. Elkezdtem kutakodni, utána járni, hogy hogyan is készül… Rájöttem, hogy a környezetemben nem sokan ismerik, célom az volt, hogy megismertessem mindenkivel.  

Hamarosan elkészült az első kulcstartó és karkötő. 

Jöttek az ötletek a kihívások… és elindult.

Mi az a paracord?  

Mennyi hasznos kiegészítőt és használati tárgyat lehet belőle készíteni?

A paracord nem csak divat, hanem egy olyan hasznos kiegészítő, ami jó, ha mindig Veled van. Kifejezi a személyiségét, hovatartozását és nem csak dísze és kiegészítője a mindennapi ruházkodásnak, hanem végszükség esetén egy nagyon hasznos és praktikus eszköz is a kezünkben van.
Eredetileg az amerikai ejtőernyők felfüggesztő zsinórjaiként használtak a 2. világháborútól, majd az ejtőernyősök a harcmezőn rájöttek, hogy a kötélzet alkalmas sok más feladatra is. Jelenleg általános célú zsinórként alkalmazzák, katonák és civilek egyaránt. 

Az utóbbi években egyre elterjedtebb a Paracord karkötők viselése fiatalok körében. Azok csuklóján tekinthetünk meg egy-egy divatos és egyedi mintát, akik valamilyen sportot űznek, de gyakran hétköznapi viseletben is szembejöhet velünk az utcán. A karkötők többsége könnyen lebontható, így nagyjából átlagosan 3 méter kötelet kaphat a tulajdonos.

Most már négy éve, hogy vállalkozásban készítem termékeim, kézzel! Egyedül a gravírozást csinálja egy cég nekem, valamint azt is sikerült elérni, hogy egyes termékeimet levédettem, mint például a karkötőbe kérhető gravírozható lapocskákat is.

Igyekszem, minden egyes darabot szível, lélekkel alkotni, hogy a viselőjének sok szép pillanatot szerezzen nap, mint nap. Szinte minden nap csinálok valamit, de vannak pillanatok, amikor nincs, meg az az ihlet vagy lendület akkor kikapcsolódom kicsit. Imádom a természetet, a fotózást és szeretek horgászni. 

Ha felkeltettem az érdeklődésedet keresd meg az oldalam és nézz körbe nálam! 

Bízom benne nemsokára leendő vásárlom leszel és neked is okozok néhány boldog pillanatot!

Tisztelettel: Szász Tamás

Elérhetőségeim:

Telefon: 06/70 6179725
Email: skorpio771[at]gmail[dot]com
Facebook: http://www.facebook.com/StrongParamedicParacord
Pinterest: http://www.pinterest.com/shadowangel7/
Instagram: szasz.tamas
 

Ajánlatkérés

Lépj velem kapcsolatba

Széchenyi 2020