Fényképezőgép tartó, avagy egy különleges darab születése!

Kicsit nehezen álltam neki első blogom írásának. Nem tudtam mit írjak elsőnek és miről is szóljon, de aztán meglett a téma, a képek és összeállt a fejemben ez lesz az!

A történet már vagy fél év távlatába visz vissza. Akkor keresett meg az ötlettel Szabó Heni, aki nem mellesleg a kreatív hobbik oldal tulajdonosa is, hogy nem e készítenék neki egy amolyan univerzális fényképezőgép tartót paracordból. Talált képeket róla az interneten, amelyeket elküldött nekem. Nem tűnt bonyolultnak és megígértem neki meglesz egy pár fülbevaló kíséretében, amelyek szintén paracordból készültek.

Telt múlt az idő és nem olyan régen ráéreztem és ő is rám írt, hogy állok a dologgal. Hát neki feszültem, és mivel nem volt semmi méret és egyéb támpont elkezdtem kísérletezni, hogy adja ki a méretet mekkora legyen, mennyi zsinór kelhet hozzá. Az eredeti képen nem bandázsolások voltak, hanem valamiféle gumicsövecske, amit én nem találtam, még eddig, így kitaláltam helyette bandázs lesz. A kérés piros fekete színkombináció volt így próbáltam eleget tenni ennek a kérésnek is. Elkezdődött a móka és vagy félnapi kísérletezés után megszületett a végleges forma és méret aztán neki álltam és megalkottam a végleges kész formát. Mikor elkészült tettem egy próbát az én kezemen és nekem jó volt, de mivel szabadon állítható a méret így teljesen jól használhatják mind a kis és nagy kézzel bíró emberek.

Azt nem mondom, hogy nagyobb gépekhez nem kell valami erősebb csat megoldás, de a hétköznapi felhasználásban ez a megoldás szerintem tökéletesen megállja a helyét! Mikor aztán kipróbáltam és részemről úgy gondoltam ez így megfelelő csináltam pár fotót is melyeket majd csatolok a cikkhez.

A képeket nem küldtem el Heninek mivel meglepetést szeretem volna neki okozni mind a fényképezőgép tartóval és a fülbevalókkal is! Jött hát a csomagolás és a postázás, aztán útra kelt a kis csomag abban a reményben, hogy elnyeri egy számomra is nagyon fontos ember tetszését. Eltelt pár nap mire a csomag célba ért, aztán egyszer csak kaptam egy képet is melyben már éles bevetésen van használatban az, ami korábban még csak terv, gondolat volt. Piszok jó érzés volt látni, hogy valósul meg valakinek az álma, elképzelése és hogy lesz kézelfogható használati tárgy. A kép, amit kaptam nekem sok mindent jelentett és az ilyen pillantok, adnak feltöltést és erőt, hogy így tovább, előre!

A fülbevalók rövid története hogy Heni szintén szeretett volna egy pár fülbevalót, de mivel én elfelejtettem és kiment a fejemből ezért úgy döntöttem szintén legyen, meglepi és két párat csináltam neki. A fülbevalókat az ő színválasztása alapján raktam össze melyekről szintén teszek fel pár képet a cikkben.

Köszönöm szépen ezúton is neked Heni hogy én készíthettem el ezt a darabot, bízom, benne utazásid során mindig szerez majd pár boldog pillanatot és remek képek készülnek majd a kis fényképezőgéptartó segítségével!

Remélem tetszett ez a rövid kis bejegyzés tőlem. Igyekszem olyan alkotásaimról írni, amelyek nem csak nekem, hanem főleg nektek lesznek fontosak és hasznosak egyaránt. Ha tetszett kövesetek a facen az instán és nézzetek be teljesen új weboldalamra is. Hamarosan pedig az elkészült videók, amelyek igaz még csak slideshowk videók, kikerülnek majd yotube csatornámra is, de tervben vannak DIY videók is!

Szép napot mindenkinek!

Üdv: Tomi

Facebook: http://www.facebook.com/strongparamedicparacord

Instagram: szasz.tamas

Web: www.strongparamedicparacord.hu

Ajánlatkérés

Lépj velem kapcsolatba

Széchenyi 2020