Hexa Nut karkötő készítése

Sziasztok!

Eljött hát az idő és sokat töprengtem is rajta vajon miről írjak nektek legújabb blogcikkemben.

A minap érkezett egy rendelés a Magyar Kések oldaláról és rögtön jött az ötlet ez lesz az. Ez pedig nem más, mint egy Hexa Nut karkötő.

Különlegessége hogy rozsdamentes csavaranyákkal van díszítve így egy igazán különleges karkötőt kapunk.

Férfias, erőt sugárzó, kellően széles és vastag egyben.

Persze ez ízlések és pofonok. Van, aki ezt kedveli, van, aki azt.

A karkötőhöz nem kell más, mint egy marék rozsdamentes csavaranya, egy műanyag csat és persze mi más, mint paracord zsinór. A mennyiség csuklómérettől függ, de általában elég 3-3,5 méter.

Amikor ezt a darabot készítettem próbáltam fázis képeket csinálni, hogy hogy is alakul ez a karkötő.

Bízom benne elég részletesek a képek. Nagyon profi folyamatábrákat még nem tudok csinálni, de persze rajta vagyok, hogy idővel majd legyenek folyamat ábrák illetve videók is!

Nos, akkor befogok, szúrni pár képet nektek a Hexa Nutról.

Az érdekessége hogy ezt nem csak karkötőben lehet kérni, hanem készült már belőle kulcstartó is, sőt még olyan darabot is csináltam melynek része egy kis ferrocérium rúd mellyel, ha elég jártas vagy tüzet is lehet készíteni!

Egyszóval ez egy olyan típusú karkötő melyben rengeteg lehetőség rejlik. Lehet kérni csattal csat nélkül és rengeteg színkombinációban, de ami nekem igazán tetszett és megfogott, amikor elkészült az első microcorddal díszitett darabom! Agyaltam rajta hogy lehetne belecsempészni ebből a vékony ámde elég erős zsinórból és sikerült. Aztán nem volt megállás és jöttek az ötleltek egymás után. Rengeteget bújom a különböző felületeket ötletek után kutatva és van, amikor csak leülök és valami kipattan, hát így volt ennél a karkötőnél is.

Egyik kedvenc darabom például Sultán Zoltán (Lakbear) részére készült. Olaszországban voltam egy alkotótáborban és volt egy ilyen karkötő a kezemen. Megtetszett neki és felpróbálta és elszólta magát milyen színben is tudná elképzelni.

Hazajöttem és elkészítettem majd titkon megszerezve a címet eljuttattam hozzá.

Volt öröm és bízom, benne mai napig megvan.

A mai napig sok ilyen típusú karkötőt csináltam, már és ha rá ránézek, egyik másik képre eszembe jut kinek melyik készült.

Jó érzés a netet böngészve képeken látni, hogy ott van az emberek csuklóján és viselik. Ha pedig kapok, egy képet az mindent megér!

Hát röviden ennyi lett volna ez a blogcikkem a Hexa Nut karkötőről és a benne rejlő sok lehetőségről!

Ígérem, hamarosan jelentkezem, és újabb darabot mutatok be nektek lehetőségeimhez mérten amennyire csak részletesen tudom!

Addig is kövesétek az oldalam a facebookon,instán,weben, de ha kedvetek van, a csoportomhoz is csatlakozhatok szintén a facebookon!

Elérhetőségeim:

Facebook: http://www.facebook.com/srongparamedicparacord

WEB: www.strongparamedicparacord.hu

Instagram: szasz.tamas

Szükséges kellékek
Első lépés
Második lépés
Harmadik lépés közelről
Alakul a karkötő
Hamarosan kész van
Díszítés kezdete fűzőtűvel
Íme a kész karkötő
Egy igazán színes darab
Túrázok, Bushcrafterek kedvence
Sultán Zoltán karkötője
Divat diktátor
Figyelemfelkeltő
Hangulatfotó
Szurkolóknak

Ajánlatkérés

Lépj velem kapcsolatba

Széchenyi 2020